Twist To Open

Verborgen boodschappen in beeld gebracht

Login
RSS Feed

Nieuws

Sinds 11 november 2010 is Twist To Open online. Via Twitter hielden we je op de hoogte van nieuwe cartoons. Sinds 1 februari hebben we ook een Facebook-account. Surf als de wiedeweerga naar onze FB-pagina, klik op ‘Vind ik leuk’, praat mee en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Heb je een dubbelzinnige krantenkop gevonden of een zin in een boek die je pas na drie keer lezen op de juiste manier begreep? Laat het ons weten via Twitter, Facebook of per e-mail (post-it [at] live.nl) en wie weet wordt jouw spitsvondigheid beloond met een fantastische cartoon.

En last but not least: je kunt op alle cartoons reageren. Schroom dus niet om jouw mening over de cartoons met de rest van de wereld te delen!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Hyves
  • Add to favorites
  • email
Tags: , , , , , .
  • Trackbacks
  • Reacties
  • Comments are disabled.
  • Trackbacks are disabled.